Supbrädor online

Förra sommaren var jag och min sambo hos några bekanta som bor vid en sjö, väldigt fint och rogivande att ha sjön precis kring husknuten. Det var också min kompis som introducerade oss för supbrädan som vi båda tyckte var jättehärligt och kul. Efter den vistelsen åkte vi hem och beställde två supbrädor online. Väldigt bekvämt att sitta vid datorn och titta och läsa om alla supbrädor och sedan bara klicka hem varsin supbräda. Vi har paddlat säkert femtio gånger sedan den sommaren förra året och kommer fortsätta att paddla så länge som vi inte fryser. Kanske blir det varsin våtdräkt härnäst så att vi kan paddla våra supbrädor långt in på hösten.

Populärt med supbrädor

Jag kan förstå varför dessa supbrädor har blivit så populärt. Dom finns i många former för att passa alla och dom som är uppblåsbara är lätta att ta med i bilen eller husvagnen för några timmars padel. Det är trots allt enklare med en supbräda än med en kanot. Innan vi började med supbrädor så älskade vi att paddla kanot och var ute nästan varenda helg och paddlade iväg med tält och mat för två dagar. Vi har nog alltid var väldigt överens om att vi gillar sjö och hav båda två och att utöva olika aktiviteter på och i vatten. Hade vi haft en båt så hade jag nog köpt vattenskidor.

Är supbrädor en trend?

Eller egentligen skulle frågeställningen varit ”är supbrädor en utdöende trend?” för att supbrädor är en trend, det kan vi nog vara överens om. Jag tror säkert att supbrädorna är här för att stanna, tänk bara på hur länge surfing har varit populärt. Supbrädor är egentligen bättre för de är mer till för alla typer av människor, inte alla klarar av att surfa men köpa en supbräda online och ge sig ut på sjön, det klarar många fler. Supbrädan är här för att stanna!