Piano noter

Jag har alltid haft ett stort intresse av instrument och musik, ända sedan jag var liten och gick på förskola. Vi fick låna olika instrument under musikstunden som jag verkligen älskade. Det var mycket bättre än roliga timmen för jag tyckte att instrument och sång var det absolut roligaste. Jag lärde mig snabbt piano noter för var det något som var lite extra kul, så var det att klinka på pianot. Just piano är för många det roligaste instrumentet att spela och egentligen vet jag inte varför men det går knappt att motstå att sätta sig vid ett piano och börja trycka på tangenterna.

Noter för piano

Många är vi nog som kanske skulle vilja lära sig noter för piano men inte riktigt tror att dom kan lära sig. Men jag kan tala om för er att piano noter är absolut något som alla kan lära sig, det handlar bara om intresse. Har man ett gediget intresse eller en stor nyfikenhet inför något så kan man lära sig mycket mer än man kanske tror. Ha lite självförtroende och starta långsamt med piano noterna så ska du se att det kommer att gå bra. Sedan beror så klart allting på hur långt du vill komma med att lära dig piano noter. Du kanske är nöjd med att lära dig grunderna och att kunna spela enklare melodier.

Ackord med piano noter

Enklare spelövningar är att rekommendera för den som vill komma igång att lära sig piano noter och att spela piano. Du kan också börja med att lära dig skalor eller några ackord, så det finns flera ingångar i hur du lär dig att spela piano. Det bästa och mest effektiva sättet är att göra alla övningarna ovan och sedan sätta ihop allting, då har du en fin grund till att lära dig spela piano.